YourVitalBody

YourVitalLife                                            

Energetische massage.   `Zacht van binnen` 


Energetische massage voedt je bewustzijn op verschillende niveaus. Lichamelijk, geestelijk, emotioneel en spiritueel. Er ontstaat nieuw energetisch evenwicht.

Bij YourVitalBody wordt deze vorm van massage gegeven door sportmasseur Karin en therapeut Integrale Lichaamsmassage Willeke.


Karin:

Energetische massage is afkomstig uit de oosterse landen. Het zenuwstelsel reageert op energie, daarom werkt deze massage rustgevend. 


Techniek

Deze massage is bedoeld om je energie te voelen en weer te laten stromen. Ik richt mij tijdens de massage bewust op het openen van energiekanalen in je lichaam en op het vrij maken en afvoeren van blokkerende energie. Ik maak gebruik van lange strijkingen. Tijdens de massage kunnen er verschillende emoties bovenkomen zoals warmte, kou, pijn of openheid. 

Het is belangrijk om te weten dat energie uit tegendelen bestaat, die nooit kunnen worden gescheiden, ze kunnen niet zonder elkaar bestaan. Er is beweging dankzij positieve en negatieve krachten.


Technieken die ik hiermee combineer komen uit verschillende stromingen waaronder Polariteitsmassage, healing, Holistic Pulsing gecombineerd met ontspanningsmassage. Zo kan ik op een subtiele manier de energiedoorstroming in het lichaam herstellen en bevorderen. Bovendien voeg ik aan mijn olie nog heerlijke etherische oliën toe voor extra verdieping.

Polariteitsmassage: is een techniek waarbij een disbalans, die kan zijn ontstaan door bijvoorbeeld emotionele of psychische klachten (uit zich vaak in het lichaam door spierspanning) weer in balans wordt gebracht. Er wordt zowel fysiek als energetisch gewerkt.

Holistic Pulsing: het rustig en ritmisch heen en weer bewegen en stretchen van het lichaam terwijl je op de massagetafel ligt op je rug of buik. Het pulsen kan van minuscuul klein tot groot en ruim, van zacht tot verrassend . Het biedt ondersteuning bij het onthaasten van je leven, bij vermoeidheid, stress en spanning. 

Kom het ervaren en maak een afspraak op de pagina: afspraak maken of bel/app Karin: 0629297161Willeke:


`Ik ben gefascineerd door het menselijk lichaam. Omdat het je zoveel wil vertellen. Subtiel. Bij het leren luisteren naar je lichaam wil ik je graag ondersteunen. Met respect en liefdevolle aandacht. Afgestemd op jouw behoefte zal iedere massage anders zijn. Elke keer weer een nieuwe zoektocht naar evenwicht. Het aardse en het hemelse verbindend door middel van meridiaanmassage; het lichaam zelf de juiste balans laten hervinden` 

Klanten over de energetische behandeling:

~De massages van Willeke zijn meer dan aanraking alleen. Voor mij zit de waarde ook in de rust die zij biedt en de aandacht die zij geeft. Als er iets heilzaam is, dan is het rust en aandacht ~ -Sjiva-

~Met haar massages maakt Willeke me elke keer bewust van het feit dat rust, ruimte en liefdevol omgaan met je lichaam, dus met jezelf, enorm belangrijk is. Als je lief bent voor jezelf, kan je dat ook voor anderen zijn.~-Marianne- 

~De energetische massage was een bijzondere, lichamelijke ervaring. Ontspannen, respectvol, warm en veilig. Dank je wel, Willeke ~ -Anja-

Heb je vragen of wil je een afspraak maken?

Bel gerust 

M 0629104032

Karin (links) en Willeke.

 

 

 Wellnessmassage.